Fotbalul pentru Copii şi Juniori (video)

Marți, 29 septembrie, la hotelul Jazz din Chișinău, Președintele FMF, Pavel Cebanu, a avut o întâlnire cu directorii și antrenorii școlilor de fotbal din toată țara. La eveniment au mai participat Ion Testemițanu, Vicepreședintele FMF responsabil de selecționatele Moldovei, Oleg Molceanov, Inspector Federal, Sergiu Iepureanu, antrenorul  selecționatei de juniori U-15, Vadim Boreț, antrenorul  selecționatei de juniori U-17, Ghenadie Pușca, antrenorul  selecționatei de juniori U-19.

În cadrul discuțiilor, pe alocuri aprinse, oficialii au făcut un schimb de opinii privind situația actuală în fotbalul pentru copii și juniori, evoluția naționalelor de juniori U-15, U-17 și U-19 în meciurile internaționale, precum și modul de selectare a jucătorilor în selecționate. Printre alte subiecte abordate a fost posibilitatea schimbării formatului campionatului național pentru copii și juniori.

În același timp, antrenorii s-au referit și la problemele cu care se confruntă în procesul de pregătire al tinerilor jucători, dar și totodată au venit cu propuneri privind dezvoltarea fotbalului în regiuni. “În pofida greutăților în toată țara, trebuie de obținut cât mai multe rezultate pozitive atât la cluburile de fotbal, cât și la selecționatele de juniori” a declarat în acest sens, Pavel Cebanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *