soccer-football-ball-in-goal-net-o

TURNEUL DE MINI- FOTBAL din trecut

 Jocul a început.Ţi-ar părea că nu-i dificil să baţi  mingea în poarta adversarului, însă cînd stai să te gîndeşti că pe teren mai sunt 11 jucători, înţelegi că nu e chiar aşa de simplu. În satul Carabetovca din r, basarabeasca a avut loc turneul de minifotbal pentru cupa PDM. La  această competiţie au luat parte 6 echipe., dintre care , cîte 2 din oraş şi  din satul Carabetovca şi cîte una din  satele  Iserlia şi  Başcalia.  Acest eveniment a  atras  atenţia    mai multor  amatori de fotbal. Cei mai mulţi fani erau de partea gazdelor turneului.

VOX

Printre fani a fost  şi primarul  s Carabetovca- Tudor Cazacu.

Tudor CAZACU,  primar s.Carabetovca

 În urma cîtorva meciuri,  a devenit clar ce echipe sunt favorite.Pentru locul trei au concurat echipele din Başcalia şi „Juniorii” din Carabetovca. În final s-au întîlnit   echipa   „Seniorii” din Carabetovca şi echipa „Căii ferate din Moldova” a or. Basarabeasca.    Lupta pentru întîietate  a fost încordată., iar cîştigătorul s-a aflat abia după o serie de penalti.

Vitalii CROITOR   arbitru

Echipa  „Căii ferate  din Moldova „  a participat la competiţie în  această componenţă pentru prima dată. Deaceea victoria a devenit şi mai plăcută.

Serghei CABACULAC   capitanul echipei cfm Basarabeasca

Locul doi i-a revenit echipei  „Seniorii” din Carabetovca, iar locul trei-  sportivilor din Başcalia.   Fotbaliştii care nu au obţinut locuri de frunte  au recunoscut înfrîngerea.

Ilie PLOP, jucător echipa „ Juniorii” s, Carabetovca

Organizatorul acestor competiţii N.Chendighilean a remarcat,că el întotdeauna susţine  tendinţa tinerilor de a face sport.

 N Chendighilean,  preşedintele organizaţiei teritoriale a PD

din r. Basarabeasca

 Turneul de mini-fotbal pentru cupa PDM s-a desfăşurat în or. Basarabeasca pentru prima data.